Ще один автомобіль доставили на передову для черкаських військових

Для військових, які служать у 156-ому окремому батальйоні територіальної оборони, передали ще один автомобіль. Уже найближчим часом він допомагатиме захисникам із виконанням бойових завдань. Авто придбано за кошти, які наприкінці травня зібрали під час благодійної вечері та аукціону в одному із закладів міста.

Автомобіль українським захисникам та захисницям сьогодні презентували міський голова Анатолій Бондаренко разом із народними депутатами Олегом Арсенюком та Максимом Ткаченком, саме народні обранці й організували доброчинну подію. Техніку придбали з-за кордону.

– Щиро дякую кожному, хто сьогодні об’єднується та допомагає нашим незламним військовим, – прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко. – Тільки разом ми зможемо перемогти, допомагаючи, об’єднуючись та сумлінно роблячи свою справу кожен на своєму місці.

Потреба в автомобілях на фронті є завжди, оскільки вони можуть потрапляти під обстріли. Як розповів офіцер Збройних сил України Максим із позивним «Залізняк», цей автомобіль стане в нагоді при виконанні бойових завдань – як для евакуації, так і для доправлення особистого складу на позиції.

– Перш за все дякую всім, хто долучився до цієї допомоги, особливо нашому підрозділу, – говорить чоловік. – Нещодавно ми вийшли з району виконання бойових завдань, автомобільна техніка там як розхідний матеріал, часто пошкоджується. Отриманий сьогодні транспорт допомагатиме нам як перевезенню особового складу на передовій, так і різних боєкомплектів тощо. Ми переможемо тільки тоді, коли будемо єдині. А єдність якраз і проявляється у ось такі допомозі один одному. Це наближає те, задля чого ми стоїмо. А стоїмо ми задля перемоги, миру й світлого майбутнього.

Також народні депутати передали військовим із 156 окремого батальйону територіальної оборони сертифікат вартістю 150 тисяч гривень, кошти передадуть для реабілітації одного з бійців, який втратив кінцівки.

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *