На восьмому фестивалі ШЕ.FEST, що  відбудеться у Моринцях на Черкащині, збиратимуть гроші на армію

Патріотів і меценатів чекають на восьмому фестивалі ШЕ.FEST, який  відбудеться 26-27 серпня на малій батьківщині Великого Кобзаря у селі Моринці Звенигородського району. За задумом організаторів, під час фестивалю збиратимуть кошти на підтримку армії, родин військових та переселенців. Серед спікерів ШЕ.FEST буде Сашко Лірник. Гостей розважатимуть відомі українські гурти і артисти.

Про це з місця події повідомив журналіст «City News».

– Чому у цей не простий час ми вирішили провести наш фестиваль? Тому що щиро  переконані, що у цій війні не може стояти питання про те, чи є нині місце культурі. Адже ця війна і є війною за нашу культуру, голос, самобутність. Цьогоріч гасло фестивалю – «Шевченко чинить опір» і ми всі чинимо опір разом з ним, – розповіла журналістам представниця оргкомітету фестивалю ШЕ.FEST Анна Арінархова.

За її словами третина команди організаторів ШЕ.FEST нині перебувають у лавах Збройних Сил України, і у тому числі й очільник фестивалю Дмитро Калоша зараз артилерист ЗСУ.

– Ми чітко розуміємо, що сьогодні всі зусилля і допомога має бути спрямовані на підтримку української армії. Тож наша мета – зібрати під час ШЕ.FEST максимальну кількість коштів і направити їх на ЗСУ, а також на підтримку сімей військовослужбовців, переселенців. Фестиваль традиційно буде безкоштовним і безалкогольним – пояснила основну мету проведення ШЕ.FEST представниця оргкомітету фестивалю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *