Якими були Черкаси і черкащани півстоліття тому? Відповідь на старих фото

Вікно у минуле відкрив для читачів «City News» черкащанин Володимир Березін. Випадково познайомившись із журналістом видання, він дав редакції фото з Черкас, зроблені півстоліття тому. Тоді він був ще зовсім юним. І як тоді було дуже популярно серед молоді, він захоплювався фотографією.

І хоч світлини зроблені любителем, але вони дозволять нинішньому поколінню черкащан побачити своїх земляків, які жили у Черкасах у ті далекі 60-ті роки. А також те, які вони мали хобі. Як 50 років тому черкащани відпочивали та проводили дозвілля, і взагалі, якими були ті чи інші куточки нашого рідного міста.

Володимир Березін, нині пенсіонер. Опанувавши  у юності професію газо-електрозварювальника, все життя пропрацював у Черкасах. Захоплювався спортом, займаючись греблею на каное. Нині ж він вирішив відкрити невеликі епізоди зі свого життя та життя оточуючих, які зафіксував на власний фотоапарат.

Редакція «City News» висловлює щиру вдячність Володимиру Березіну за можливість згалянути у вікно в минуле. Адже все, що він зафіксував на світлинах – це вже історія наших рідних Черкас, а самі фото – її речові пам’ятки.

Володимир Лимаренко-Полянський

Ось так виглядала Митниця з боку Дніпра
Юний спортсмен на каное поблизу човинкової станції
А ми на човнику катались…
Хороша компанія, покривало і радіоприймач, що ще треба для відпочинку на березі Дніпра
Сквер за обласним білим будинком, схоже, майже не змінився. Чого не можна сказати про фонтан.
Ось так одягались у 60-ті роки 20 ст.
Колектив однієї з установ Черкас на екскурсії у планетарії (60-ті роки минулого століття)
Цю світлину панові Володимиру надіслав його товариш, який тоді сліжив у лавах радянської армії. У пік загострення Карибської кризи він опинвся на Кубі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *