Грантовий конкурс для волонтерів оголошено у Черкасах. Прийом заявок до 26 вересня

У Черкасах розпочали приймати заявки на участь у грантовому конкурсі, десять переможців якого отримають фінансування на втілення власного проєкту у сумі 50 тисяч. Останній день подачі заявки – 26 вересня.

Про це у «Фейсбук» повідомила ініціаторка запровадження цієї грантової програми депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність», очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті» Інна Бандура.

– Відкритий прийом заявок на грантовий конкурс для волонтерів чия діяльність спрямована на залучення міжнародної гуманітарної допомоги для забезпечення потреб Збройних Сил України. Термін подання заявок до 26 вересня 2023 року, – написала Інна Бандура.

Щоб взяти участь у конкурсі клікніть ТУТ.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *