У Черкасах визначили чемпіонів зі спортивного орієнтування

Продовжуються ІІІ (міські) етапи змагань у межах проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» для учнів черкаських міських шкіл.

У парку «Сосновий бір» відбулися фінальні змагання зі спортивного орієнтування для визначення переможця та подальшій участі в обласному етапі. За перемогу боролися 6 команд із закладів загальної середньої освіти м. Черкаси.

Школярі із неабиякою завзятістю долали всі випробування, а атмосфера, що створювали вболівальники під час змагань, була настільки запальною, що не залишила байдужим нікого із присутніх.

Як результат – команда «Незламні джейрани» Черкаської ЗОШ №30 здобула І місце та право на участь у ІV (обласному) етапі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

ІІ місце посіла команда «Тигри» Черкаської СШ №28, а ІІІ місце у команди «Кмітливі рисі» Черкаської ЗОШ № 24.

Вручити відзнаки переможцям та призерам завітали заступниця міського голови Анастасія Чубіна, директор департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов, а також голова федерації України зі спортивного орієнтування Тетяна Уфімцева.

🖇«Хочу подякувати всім учасникам та їхнім тренерам за завзятість у підготовці до кожного етапу змагань. Спортивні, цілеспрямовані та витривалі – такі наші учні. Вітаю переможців та бажаю подальших перемог»,- звернулася до присутніх Анастасія Чубіна.

Інформує департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *