У Черкасах виготовляють світлонепроникні фіранки для бліндажів, яких не «пробиває» тепловізор

Виробництво тепло- і світлонепроникних фіранок для бліндажів, яких не може «пробити» теполовізор роблять майстрині з «БФ «Волонтери Дніпровського», що у Черкасах.

Про це журналісту «City News» повідомила керівниця БО «БФ «Волонтери Дніпровського» Любов Здоровенко.

–  Знову розширили перелік виробів, які виготовляють майстрині з «БФ «Волонтери Дніпровського». Від сьогодні на замовлення військових розпочали виготовляти тепло- і світлонепроникні фіранки для бліндажів, через які не тільки не видно світла, але й через них не здатний «бачити» теполовізор. Щиро вдячні коленам з БО «БФ «Хрещатик-Сіті» та його керівниці Інні Бандурі за ту допомогу, яку вони регулярно надають нашому Фонду, – сказала Любов Здоровенко.

З її слів майстрині Фонду продовжують виготовляти футболки, спідню білизну і інші речі для солдат українського війська. Особливим попитом бійців на передовій і надалі користуються водонепроникні матраци-каремати, виробництво яких лалагодив Фонд.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *