З 9 по 22 вересня Умань житиме за особливим режимом

Задля забезпечення безпеки, у період масового перебування в Умані паломників-хасидів, у мікрорайоні паломництва буде заборонено продаж будь-яких алкогольних виробів та продаж і використання піротехнічних засобів.

З 9 по 22 вересня в Умані очікується великий наплив паломників-хасидів, які не зважаючи на війну і загрозу російських ракетних атак, все одно прибудуть, щоб відзначити Рош га-Шана.

У зв’язку з цим в Умані посилюють заходи безпеки. Як повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець, з 11 по 21 вересня в Умані діятиме особливий режим в’їзду та виїзду, пересування громадян містом. А з 9 по 22 вересня в мікрорайоні паломництва заборонено:

продаж алкогольних напоїв і речовин, вироблених на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів, та дезінфекційних засобів);

продаж і використання піротехнічних засобів, зокрема салютів, феєрверків, інших вибухових речовин, що створюють шумовий ефект, а також продаж пневматичної зброї та іграшок, що імітують зброю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *