З Черкас родинам з дітьми волонтери «Хрещатик-Сіті» надсилають «Посилки допомоги»

Цікаву новацію запровадили волонтери Благодійного фонду «Хрещатик Сіті». На адреси іногородніх родин, які виховують маленьких дітей, волонтери з Черкас надсилають «Посилки допомоги».

Про новий спосіб допомоги, яким черкаські волонтери намагаються охопити родини з маленькими дітьми, що проживають за межами Черкас, журналісту «City News» ініціатор ноу-хау, очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Дитячий благодійний центр, створений Благодійним фондом «Хрещатик-Сіті», опікується родинами внутрішньо-переселених осіб, які мають діток віком до 2 років і проживають в Черкасах. Проте трапляється і так, що до нас з проханням про допомогу звертаються мами з інших міст. В таких випадках, ми робимо адресну допомогу і надсилаємо «посилку підтримки» в інші регіони. Також наш Фонд опікується допомогою Збройним Силам України в лавах яких несуть службу захисники і захисниці, які мають родини з дітьми. Днями до Фонду звернулась вже знайома нам захисниця, яка зараз перебуває в зоні бойових дій і подала запит щодо надання допомоги дружині її побратима. Цій родині, яка виховує маленьку дитину, дуже потрібні були дитяче харчування та засоби гігієни. Звісно ми відгукнулися, зібрали і надіслали їм «Посилку підтримки», – розповіла Інна Бандура.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Володимир Лимаренко-Полянский

На фото: очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *