Центральний ринок Черкас не працює. Риночники в очікуванні інформації про своє майно

Після вчорашнього ракетного удару по інфраструктурному об’єкті міста Черкас Центральний ринок Черкас не працює. На даний час на місці події зібрались підприємці-риночники, яких дуже турбує доля їхнього майна.

Про це журналісту «City News» безпосередньо з місця події повідомила волонтерка підприємиця з ринку Центрального Тетяна Моргуненко.

– Перебуваю на ринку «Центральний» поблизу місця, де здійснюю свою торгівельну діяльність. Біля зруйнованої стіни споруди знаходиться багато бутіків та торгівельних точок. Там зібралось дуже багато працівників, яких турбує доля їхніх торгівельних місць та майна, і які хочуть працювати. Однак ринок поки діяльності не веде. Центральний вхід до нього закритий. Тут працює комісія, яка фіксує та фільмує пошкодження. Низка бутіків вщент згоріли. У багатьох вибухом вирвані двері, замки, шматки елементів конструкції. Працівники  ДСНС і інших служб продовжують розбирати завали. Ве зібране комунальні служби вивозять вантажівками. На щастя, нових потерпілих під ними не знайшли. Поряд є пошкоджені будинки де повилітали вікна і зруйнований дах. На шматку стіни, що уціліла, побачила і сфотографувала зображення янгола-охорнця, який дивом уцілів. Думаю, він може стати символом незламності для черкащан, яким у свій час для киян став той півник на зруйнованому будинку., – розповіла Тетяна Моргуненко.

Фото Тетяни Моргуненко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *