Черкащина долучилася до пілотного проєкту МВС з оптимізації екзаменаційної діяльності 

Вчора, 21 вересня Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Черкаській області долучився до пілотного проєкту МВС з оптимізації екзаменаційної діяльності.

Мета проєкту — забезпечення прозорих умов для кандидатів у водії, запровадження сучасних систем відео та аудіо фіксації усіх процесів під час складання іспитів та створення зручної системи попереднього запису на іспити.

Про це журналісту «City News» повідомила пресслужба Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Черкаській області.

Відпровідно до тексту повідомлення, контроль і нагляд за процесами екзаменації дасть кандидатам у водії більше інструментів для оскарження результатів, якщо такі знадобляться, за потреби.

Також фахівці Центру звернули увагу відвідувачів, що теоретичні і практичні іспити на право керування транспортними засобами відтепер можна скласти лише в двох територіальних сервісних центрах ГСЦ МВС Черкаської області:

№7141 місто Черкаси, вул. Лесі Українки, 21, та №7142, Уманський р-н, с/рада Родниківська, автодорога Київ-Одеса, 203 км, 800 м.

Решта сервісних центрів МВС області продовжують роботу в штатному режимі й надають реєстраційні послуги з транспортними засобами. Також там лишаються доступними послуги з обміну та відновлення після втрати посвідчення водія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *