Черкаси готові до зими», – Анатолій Бондаренко дав інтерв’ю чеському державному телеканалу

Інтерв’ю чеському державному телеканалу Česká televize дав міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. Чехам він розповів про наслідки нещодавнього обстрілу росіян, про його можливий вплив на життєдіяльність міста і про готовність обласного міста до опалювального сезону.

– До роботи в зимовий період підготовлено по місту 96% теплових мереж. Ми, як міська влада, робимо все для того, аби черкасці взимку були з теплом та гарячою водою. Щоб запобігти появі пошкоджень на тепломережах під час опалювального сезону, у місті проводяться гідравлічні випробування. Комунальне підприємство «Черкаситеплокомуненерго» до роботи в осінньо-зимовий період підготувало усі котельні і теплові пункти і 98% теплових мереж. Інший теплопостачальник – ВП «Черкаська ТЕЦ» ще продовжує випробування тепломереж і завершує ліквідовувати виявлені пошкодження, – повідомив Анатолій Бондаренко.

За словами мера Черкас, до зими готують також і інші комунальні підприємства, і житловий фонд. Управлінська компанія робить паспорти готовності будинків до опалювального сезону, ремонтує покрівлі та опалювальні системи тощо. Наразі ці роботи виконані більш, як на 80%.

КП «Черкасиводоканал» повністю підготував до роботи в холоди усі водопровідні і каналізаційні насосні станції. На випадок блекаутів підприємство забезпечене генераторами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *