Сьогодні відбудеться сесія Черкаської міськради

28 вересня – сесія Черкаської міської ради. Напередодні секретар Юрій Тренкін провів узгоджувальну раду з керівниками фракцій. Про це він повідомив у фейсбуці.

На розгляд винесуть понад 30 галузевих питань, земельні та питання, дію рішень яких зупинено міським головою.

«Одне із питань порядку денного – надання матеріальної підтримки жителям міста, які постраждали під час вибуху ворожої ракети.

Окрім цього, депутати розглянуть питання щодо внесення змін до бюджету міської ради та ПСЕР, про затвердження міської соціальної програми «Турбота» на 2024-2028 роки.

Важливим наразі є і питання про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Черкаської міської територіальної громади, яке буде винесено на розгляд депутатів.

Також на обговорення депутатів будуть представлені у новій редакції Правила благоустрою міста Черкаси, які відповідають сучасним вимогам і стандартам.

Під час засідання сесії міської ради депутати приймуть рішення стосовно ряду електронних петицій наших громадян. Зокрема, щодо збереження існування КНП «Черкаська міська дитяча лікарня», питання безоплатного харчування учнів початкової школи та інші», – написав секретар Черкаської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *