Військовий заявив про спроби підприємця з росії зруйнувати бізнес черкащанина

Захистити бізнес батька свого бойового товариша, черкащанина-патріота від недобросовісних бізнесменів із росії під час пленарного засідання з трибуни  Черкасиради попросив міських обранців військовий ЗСУ Ігор Зайчук.

– Підприємець з росії, який нині веде бізнес у Черкасах, намагається «вибити» з земельної ділянки підприємство батька мого товариша по зброї, щоб «віджати» залізничну колію. Оскільки добровільно продати ділянку де проходить залізниця, наш підприємець категорично відмовився, цей недобросовісний конкурент, говорячи військовою мовою, взяв підприємство в оперативне оточення. Тобто, розпочав оформлювати право користування на земельні ділянки, що межують з територією згаданого підприємства. Мета «видавити» його з того місця, – роз’яснив ситуацію Ігор Зайчук.

За його словами, ту, сусідню з підприємством земельні ділянку, оформлено з порушеннями. Зокрема, під нею проходить газова труба високого тиску, а через неї пролягає приватна лінія електропередачі.

Тож військовий попросив міську раду захистити черкаський бізнес від зазіхань російського підприємця звернутись до правоохоронних органів та провести перевірку щодо правильності оформлення права користування земельною ділянкою.

У відповідь, Черкаської міськради проголосувала за відповідне звернення до правоохоронних органів. Також надали протокольне доручення відповідним структурам міськради вивчити питання щодо надання згаданої земельної ділянки і доповісти про встановелні факти на наступному пленарному засідання Черкасиради.

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *