Разом з Амадором Лопесом у Черкасах на сцені танцювали діти з Михайлівського інтернату

У Черкасах на сцені обласної філармонії поряд з невгамовним Амадором Лопесом, танцювали вихованці Михайлівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Черкаської обласної ради.

Про це у «Фейсбук» повідомив директор Михайлівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Черкаської обласної ради Василь Могилей.

«Програма концерту, так як і виконавці зачарували нас з першої хвилини. Учні школи, та й працівники, були в захваті від виступів відомих співаків, яких бачили до цього тільки по телевізору. Діти,які були присутні на концерті, на сцені танцювали та співали разом з непосидючим Амадором Лопесом, підспівували чарівному Артуру Боссо та Анні Добриднєвій, відчували всю біль війни з Сергієм Мироненко та його піснями, з любов’ю слухали пісні Ауріки Ротару», – написав він.

Можливість потрапити на концерт представникам колективу викладачів та учнів школи-інтернат забезпечила громадська організація  «СИЛА. ЗАХИСТ. ЧЕСТЬ», яка брала участь в організації проведення концерту у Черкасах.

«Її Добрі справи робляться при допомозі добрих людей. За підтримки громадської організації «СИЛА.ЗАХИСТ. ЧЕСТЬ.» учні та працівники КЗ «Михайлівська спеціальна школа ЧОР» були запрошені на благодійний концерт «Дорога до Перемоги»… Цей концерт надовго залишиться в серцях дітей та працівників нашої школи. Дякуємо Громадській організації “СИЛА. ЗАХИСТ. ЧЕСТЬ” за їхню роботу. Разом до Перемоги. Слава Україні!», – йдеться у тексті посту директора школи.

«City News» раніше інформувало читачів про благодійний концерт зірок української естради,що його у рамках благодійного туру «Дорога до перемоги» провели «Благодійний фонд «Майбутнє України 2050»,  радіо «П’ятниця» та зірки української естради, об’єднаної у «Команді А».

На кошти від продажу квитків та пожертви глядачів концерту організатори збираються придбати машину для 95-ї бригади.

Збір коштів на сорокову у Черкасах відкрив «Благодійний фонд «Майбутнє України 2050» під час благодійного концерту, що відбувся у рамках благодійного туру «Дорога до перемоги».

За словами співака Артура Боссо концерт у Черкасах був 148-го концерту туру «Дороги до перемоги».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *