Півтори тонни корму для тварин, що на фронті, зібрали у Черкасах (фото)

До Всесвітнього дня тварин жителі Черкас півтори тони корму зібрали для домашніх улюбленців, врятованих українськими бійцями і, які нині змушені перебувати на фронті. Рекордну кількість корму черкащани зібрали за тиждень.

Про це журналісту «City News» повідомили волонтери благодійний фонд «Життя».

Кошти на закупівлю їжі для чотирилапих збирали усім миром.

10 тисяч гривень зібрала одна із провідних  ІТ-компаній, відома своєю благодійністю  – QATestLab.

Кафедра дизайну Черкаського державного технологічного університету для збору коштів на придбання корму організувала благодійний аукціон картин, створених викладачами та студентами. 

Корм для фронтових тварин збирав студентський актив чотирьох підрозділів Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького (ННІ Інформаційних та освітніх технологій, ННІ природничих та аграрних наук, ННЦ “Медичний інститут” та Психологічний факультет).

Долучилися до збору своїм внеском і    Черкаський музичний фаховий коледж ім. С.С. Гулака-Артемовського та Багатопрофільний регіональний центр професійної освіти у Черкаській області.

Багато корму зібрали колективи учнів черкаських шкіл №2, 5, 24, 27, 25, 7 та Черкаської санаторної школи Черкаської обласної ради.

Свій внесок зробили і відповідальні підприємці міста – зоомагазини «Дарвін» та ветеринарна аптека «Зоотовари» (що ініціювала постійний збір для всіх бажаючих допомогти).

Увесь зібраний корм благодійний фонд «Життя» передав благодійному фонду «Час Надії», який забезпечить доставку подарунку від черкасців різним підрозділам ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *