Понад 100 тисяч гривень для Тероборони зібрали під час шкільного аукціону у Черкасах (фоторепортаж)

Кімнату-музей «Нація нескорених» та аукціон, на яком зібрали 114 тисяч гривень для 118-ї бригади ТрО. Ось так оригінально і дуже патріотично відзначила свій день народження КЗ «Черкаська санаторна школа» Черкаської обласної ради».

Про це з місця події повідомив журналіст «City News»

В урочистому відкритті кімнати-музею, окрім адміністрації школи були присутні керівництво і бійці 118-ї окремої бригади територіальної оборони та перший заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко. Представляли музей його творці – школярі і їх батьки, які протягом тривалого часу збирали для нього експонати. У якості експонатів використали предмети, пов’язані з війною, яка нині триває в Україні проти російської агресії, що має на меті знищити нашу державу і націю.

Приємно вразила і надзвичайна активність учасників аукціону. Не дивлячись на не маленьку стартову ціну виставлених лотів, у залі кипіла боротьба за кожний з них. Бо ціну учасники аукціону підіймали по декілька разів.

Власником арт-об’єкту «Код нації» у ході гарячого змагання стала очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура, яка теж взяла участь у аукціоні.

– З нагоди дня свого народження Черкаська санаторна школа влаштувала ПАТРІОТИЧНО-БЛАГОДІЙНИЙ МАРАФОН. В рамках заходу відбулося відкриття кімнати-музею «Нація нескорених. Це з памʼяті не стерти!» та аукціон артефактів «Освячені вогнем» (тубуси від снарядів, гільзи, скрині, картини, які розмалювали учні, педагоги та батьки). Мені дуже пощастило прийняти участь в благодійному аукціоні та придбати прекрасний лот «Код нації». Загалом учням школи вдалося зібрати 114 тисяч гривень для 118-ої бригади. Велика дяка керівнику школи Людмила Шарапа , учням та батькам за вагомий внесок в наближення нашої перемоги!, – написала на власній сторінці у «Фейсбук» Інна Бандура.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото автора

Кімнату-музей відкрили у присутносі керівництва і бійців 118-ї окремої бригади територіальної оборони тПредставляли музей його творці – школярі і їх батьки, які протягом тривалого часу збирали для нього експонати.
На аукціон виставили тубуси від снарядів, гільзи, скрині, картини, які розмалювали учні, педагоги та батьки, і які стануть символами майбутнього розквіту мирної України. Також серед лотів прапор та футболка з автографами футболістів «Динамо» Київ та «ЛНЗ».
Участь у аукціоні взяв перший заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко.
Се5ред учасників аукціону була і очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура
У ході запеклого змагання вона здобула арт-об’єкт «Код нації»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *