Сьогодні у Черкасах стартує футбольний турнір на «Кубок міського голови – ЛНЗ»

Сьогодні, 23 жовтня у Черкасах розпочинаються ігри футбольного турніру на «Кубок міського голови – ЛНЗ», який триватиме до 24 листопада. Цьогоріч у спортивних двобоях зустрінуться аж 24 команди – це рекордна  кількість учасників.

Урочиста церемонія відкриття змагань відбудеться о 19.30 на футбольному полі школи №34.

Рівно за годину до відкриття турніру, на цьому футбольному полі відбудеться перша гра. Змагатимуться між собою команди «Грізлі Ніка» та «Композит».

Ще дві гри відбудуться після церемонії відкриття турніру.

О 19.50 на полі зустрінуться  «Команда Бондаренка» та «Вектра», а після них о 20.55 команда  «Чайка Лідеа» боротиметься проти команди «Бджілка-Національна гвардія Черкаси».

Як відомо, цей турнір відбудеться у Черкасах вже вчетверте за ініціативи міського голови Анатолія Бондаренка та за підтримки футбольного клубу «ЛНЗ». Команди долучаться до благодійної мети. Усі внески з колективів підуть на підтримку однієї з військових частин.

– Кожна команда долучається до хорошої справи. Всі разом ми не лише популяризуємо спорт та здоровий спосіб життя, а й допомагаємо нашим захисникам, наголосив секретар Черкаської міської ради Юрій Тренкін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *