Мишоловки та окопні свічки з Черкас відправили військовим на Східний фронт

Партію мишоловок та окопних свічок черкаські волонтери Благодійного фонду  БО «БФ «Хрещатик-Сіті» відправили бійцям однієї з військових частин, що відстоюють свободу і незалежність України на Східному фронті.

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Наближається зима і для українських захисників, які протистоять російським загарбникам, знову актуальні окопні свічки, які допомагають їм зігрітись у холодних окопах та бліндажах. Окрім того наші бійці на передовій дуже потерпають від мишей, полчища яких вдираються у бліндажі. «Якщо можете, дайте нам мишоловки, бо знахабнілі миші вже нам по головах скачуть», – поскаржився черкащанин, який служить у одній із військових частин на фронті. Тож ми переслали у підрозділ те, що так потрібно українським воїнам, – сказала Інна Бандура.

Історію про те, як волонтери БО «БФ «Хрещатик-Сіті» познайомились із згаданим солдатом, його родиною і частиною, у якій він служить, журналісту повідала волонтерка БО «БФ «Хрещатик-Сіті» Тетяна Моргуненко:

– У тій частині, якій ми наділслали свічки та мишоловки служить наш земляк. З ним нас познайомили наші партнери по волонтерській діяльності – група «Койоти», які підтримують військові частини по всьому Східному фронту де служать вихідці з Черкащини. Через «Койотів» Фонд передав у ту частину багато різної гуманітарної допомоги та необхідних їм речей. Зокрема, маскувальні сітки. А не так давно лідер «Койотів» Юрій Кулик повідомив на, що у сім’ї цього солдата є маленьтка дитина, яку нині виховує дружина, бо чоловік на війні. Тож пара тижнів тому наш Фонд взяв її під свою опіку і ця родина тепер отримує таку ж допомогу, що і мами з переселенських сімей, які мають діток віком до двох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *