На Черкащині матір із донькою отруїлися чадним газом

Мати й донька мали їхати за кордон, та в день виїзду — зникли. Це помітили односельці, які викликали поліцію. Виклик на спеціальну лінію 102 надійшов 20 жовтня із села Радчиха. Односельці повідомили, що зникла 49-річна жінка та її 16-річна донька, які приїхали у відпустку із-за кордону.
У цей день вони мали їхати до Європи та, як завжди, залишити ключі сусідам. Однак, господиня будинку до односельців не приходила і не відповідала на телефонні дзвінки.

Поліцейські Звенигородського районного відділу поліції швидко прибули за адресою, де на них вже чекав староста села. Вони спробували зайти до будинку та двері були замкнені із середини, а через вікно чули, як дзвонив мобільний. Стало зрозуміло, що люди перебувають в одній із кімнат й з ними щось недобре.

Тоді старший лейтенант поліції Богдан Цірик та капітан поліції Олександр Ладинчук, разом зі старостою села вибили вхідні двері та увійшли до будинку. Мати й донька лежали на ліжках без свідомості. Виявилося, що вони отруїлися чадним газом. Жінку швидко привели до тями й вивели надвір.
16-річна дівчина була непритомна, але дихала. Поліціянти разом зі старостою винесли її на вулицю і викликали швидку.

Ще до приїзду медиків постраждалим надали домедичну допомогу. Наразі мати з донькою госпіталізовані до Звенигородської лікарні. Їхньому життю нічого не загрожує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *