У Черкасах розпочався футбольний турнір «Кубок міського голови – ЛНЗ» (фоторепортаж, відео)

Традиційний патріотичний турнір з футболу на «Кубок міського голови – ЛНЗ» стартував у Черкасах. Урочисте відкриття та перші три гри змагань відбулись учора увечері в Черкасах на стадіоні ліцею спортивного профілю № 34. Граючи у футбол із борцями ММА, спортсмени команди супротивників намагалис бути ввічливими.

Про це з місця події повідомив журналіст «City News».

У церемонії відкрпитя турніру взяли участь секретар Черкської міської ради Юрій Тренкін, керівник змагань Андрій Фощій, представник ЛНЗ Андрій Вєков, директорка загальноосвітньої школи 1-3 ступенів ліцею спортивного профілю № 34 Валентина Козій, заступник начальника управління, начальник відділу фізичної культури та спорту Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкасьокї міської ради Павло Скворцов.

– Від імені міського голови Черкас, від імені Черкаської міської ради хочу привітати учасників змагань. Багато говорити не буду. Хочу, щоб усі ми наступного року зіграли цей турнір на цьому полі присвяченим перемозі України, – у вітальній промові сказав Юрій Тренкін.

Перед відкриттям на полі у футбольному двобої зустрілись команди «Грізлі Ніка» та «Композит». Перемогу з рахунком 3:0 здобула команди «Грізлі Ніка».

Одразу після гри своїми враженнями з журналістом «City News» поділився капітан команди «Грізлі Ніка».

– Задоволений грою. Ми виграли 3:0. Ми – борці ММА, і футбол для нас – нове. Але після такої впевненої перемоги починаємо почуватись професіоналами. Відчуваю, що після турніру почнемо навчати черкаських дітей не лише ММА, а й по футболу.

Що було найкумедніше у цій грі?

– Скоріше, готовий сказати про те, що здивувало.

І що Вас здивувало?

– Дуже дивно виглядало те, як чемно перед футболістами нашої команди вибачались супротивники, коли ненароком когось із нас «підрізали» чи в запалі гри вдарили по нозі. Мабуть це пов’язано з тим, що ми усі – борці ММА, і, ймовірно, суперники остерігались того, що за застосування сили проти наших спортсменів у грі, вони ризикують отримати гідну відсіч.

Після церемонії відкриття відбудуться ще дві гри.

На полі зустрілись «Команда Бондаренка» та «Вектра», а після них «Чайка Лідеа» боролась проти команди «Бджілка-Національна гвардія Черкаси».

Володимир Лимаренко-Полянський

Читати за темою:

Сьогодні у Черкасах стартує футбольний турнір на «Кубок міського голови – ЛНЗ»

Футбольний турнір «Кубок міського голови – ЛНЗ» у Черкасах: хто проти кого гратиме

Четвертий футбольний турнір «Кубок міського голови-ЛНЗ» відбудеться у Черкасах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *