Корм – «хвостикам», кришечки на протези – «Ланцюжок добрих справ» плекають черкаські школярі

Власну довготривалу благодійну акцію «Ланцюжок добрих справ» плекає колектив Черкаської загальноосвітньої школи № 22. Вони збирають корм для безпритульних чотирилапих з де окупованих територій, кришечки ПЕТ-пляшок на протези для поранених на війні українських воїнів та монетки для допомоги ЗСУ

– Учні, батьківський та педагогічний колективи школи зініціювали й започаткували  благодійну, багатосерійну акцію «Ланцюжок добрих справ». Першою «ланкою» цього ланцюжка стала благочинна акція по збору корму для котиків і песиків, яку можна назвати «Корм для хвостиків», – розповіли у школі.

Торік корм зібраний учнями школи відправився до Херсону. Нова партія їжі для «хвостиків» поїде від нас у низку регіонів: на онеччину, Харківщину, Миколаївщину. Школа співпрацює з благодійною організацією, яка збирає і доправляє допомогу для домашніх улюбленців на де окуповані території.

До цієї «ланки» цьогоріч колектив 22-ї школи долдав ще дві.

– На заклик Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської влади учні школи збирали кришечки до ПЕТ-пляшок для виготовлення протезів бійцям українського війська, які захищаючи Україну втратили кінцівки. А ще школярі, у рамках акції «Смілива гривня» збирали монети, які вийшли із обігу і ті, якими досі користуються. Затим їх у банку обміняли на купюри і передали кошти на потреби армії, – зазначили у школі.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото з офіційної сторінки ЗОШ № 22 у “Фейсбук”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *