Спеціальний інва-автобус у Черкасах сьогодні передали ветеранам війни (фото)

Спеціальний автобус пристосований для перевезення учасників війни з особливими потребами сьогодні передали ветеранам новітньої війни з рф. Ним ветеранів возитимуть до спортивних майданчиках муніципального спортивного клубу «Дніпро» (Черкаси).

Про це з місця події повідомив журналіст «City News».

Сьогодні у Черкасах ветеранам новітньої війни за свободу і незалежність України передали мікроавтобус, облаштований під потреби інклюзії.  Це транспорт спеціалізованого призначення, пристосований для перевезення захисників, які отримали ушкодження і будуть проходити фізкультурно-спортивну реабілітацію на спортивних майданчиках муніципального спортивного клубу «Дніпро» (Черкаси).

Урочиста церемонія за участю представників обласної та міської влади Черкас відбулась на «Черкаси-Арена».

Кошти на придбання автобусу, а це 400 тисяч гривень зібрали під час благодійного футбольного матчу між командами «Черкаська влада» і «Черкаський бізнес», який провели за ініціативи муніципального спортивного клубу «Дніпро». Свої внески зробили чимало підприємств і підприємців Черкас.

На зібрані гроші закордоном придбали автобус, який експлуатувався як інва-таксі  і облаштували його для максимальної зручності ветеранам війни із особливими потребами.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото автора

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *