На Черкащині прогнозують дощі та похолодання

Осінь продовжує дарувати аномальне тепло. Температурний фон з початку листопада становить 13-15° при нормі на цей час 5° тепла. Температурний фон відповідає середині вересня. У вихідні на метеостанціях Золотоноша та Чигирин зареєстровані нові температурні рекорди. Про це інформує Черкаський обласний центр з гідрометеорології.

Цього тижня синоптична ситуація буде змінюватися часто та швидко: від сухої і сонячної до хмарної та дощової. Сьогодні, 7 листопада, синоптики прогнозують суху, сонячну та комфортну погоду. Температура вночі 3-8º тепла, вдень 13-18º.

У середу, 8 листопада,погода зміниться. Очікуємо на дощі та похолодання. Температурний фон знизиться на 3-4°. Завершиться теплий період року, кінцем якого вважається перехід середньодобової температури через межу +10° у бік зниження.

У четвер та п’ятницю погода стабілізується. Прогнозуємо переважно сонячний та сухий кінець робочого тижня. Температура вночі 2-7° тепла, при проясненнях до 3° морозу, вдень 7-12º тепла. Зросте ймовірність густих осінніх туманів.

У суботу, 11 листопада, повернуться дощі. Сьогодні температура води становить 12° – це найвища температура води на 6 листопада за весь період спостережень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *