В Умані затримали чоловіка, який викрав припаркований мопед

Поліцейські встановили особу чоловіка, який причетний до заволодіння транспортним засобом. Раніше він вже був судимий за аналогічні злочини. Мопед вилучили. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід.

3 листопада близько 10:00 години до поліції звернувся уманчанин із заявою про зникнення його мопеда Suzuki Lets, що був припаркований на вулиці Небесної Сотні в Умані.

Поліцейські провели огляд місця події, опитали можливих свідків та зібрали речові докази. Оперативникам кримінальної поліції вдалося встановити особу причетну до заволодіння мопедом. Ним виявився 26-річний місцевий мешканець. Затримали чоловіка біля Умані, коли він рухався на викраденому транспортному засобі. Мопед вилучили. Правопорушника помістили до ізолятора тимчасового тримання. У скоєному він зізнався.

За процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Підозрюваному, якому загрожує до п’яти років позбавлення волі, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Розслідування триває.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *