За гранти до 10 тисяч доларів на проєкти по інтеграції ВПО пропонують позмагатись черкащанам  

Грантовий конкурс проєктів для покращення інтеграції внітрішньо-переселених осіб у громадах оголосила міжнародна неурядова організація IREX в Україні. Переможці конкурсу зможуть отримати грант у розмірі до 10 тисяч доларів США для втілення проєкту.

Про це інформує офіційна сторінка Черкаської міської ради у мережі «Фейсбук»

«Конкурс – це можливість для громадських організацій з Черкас, які працюють над проблемами внутрішніх переселенців, зокрема над посиленням соціальної згуртованості ВПО й інших мешканців громади. За результатами конкурсу відібрані учасники зможуть отримати грант у розмірі до 10 тисяч доларів США для втілення проєкту у строк від 4 до 8 місяців. Прийом заявок триватиме до 20 листопада», – йдеться у повідомленні.

Тим часом детальну інформацію про умови конкурсу вказано на сайті «Громадський простір».

«Програма «Єднання заради дії» оголошує  грантовий конкурс проєктів, спрямованих на розвиток та посилення соціальної згуртованості, а також на покращення інтеграції ВПО в приймаючих громадах – можливість для громадських організацій, які готові працювати над вирішенням викликів, з якими стикаються внутрішньо переміщені особи, а також посиленням соціальної згуртованості внутрішньо переміщених осіб та інших мешканців громади. Ініціативні групи громади можуть подаватися на  гранти лише у партнерстві з  громадською організацією. Зверніть увагу! Проєкти мають бути спрямовані на авдиторію віком 30+.  Метою конкурсу проєктів є посилення стабілізації України та  сприяння інтеграції ВПО в Україні шляхом зменшення вразливості ВПО», – інформують організатори конкурсу. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *