Затримали двох жашківчан, яких підозрюють у збуті наркотиків

До шести кілограмів наркотиків виявили поліцейські під час санкціонованого обшуку. У незаконному зберіганні та збуті підозрюють двох чоловіків. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Слідчі відділу поліції та поліцейський офіцер громади викрили двох жителів села Соколівка Уманського району, 34 та 57 років, які зберігали за місцем проживання наркотичну речовину. Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили близько 3 кілограм канабісу готового до збуту, майже 3 кілограми сухих рослин коноплі й інші речові докази.

Вилучене направили на експертне дослідження до Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Чоловіків затримали у процесуальному порядку.

Слідчі, за процесуального керівництва Жашківської прокуратури, оголосили затриманим про підозру у вчиненому злочині передбаченому ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна. Слідство триває.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *