У Черкасах попрощалися із загиблими воїнами Віктором Дем’яненком і Дмитром Кохом

Справжні патріоти України, які до останнього подиху боролись за майбутнє України. Вчора у Черкасах попрощались з двома Героями, які повернулись на щиті.

Мужній і сміливий воїн, командир бойової машини Дем’яненко Віктор Іванович загинув, виконуючи бойове завдання на Донеччині. Захисник народився та виріс у Черкасах. Після закінчення гімназії №31,здобував освіту у Черкаському професійно-технічному училищі №17 за фахом автослюсар. Далі проходив службу в Збройних силах України. Після служби працював на підприємствах ЗХВ, БТБ “Сорго” та “Укравіт”. Герою було 49 років.
У віці 47 років пішов із життя Кох Дмитро Юрійович. Після закінчення ЗОШ №15 здобув фах токаря-фрезерувальника 4 розряду у Черкаському професійно-технічному училищі. Він був відданим своїм побратимам, мужньо виконував свій бойовий обов’язок, стояв на захисті Батьківщини.

Наші Герої загинули, захищаючи свободу і незалежність. Ми ніколи не забудемо їхній подвиг. Пам’ять про мужніх військових буде вічно жити в наших серцях. Щиро співчуваю родинам загиблих.

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *