Черкаські студенти і школярі створили і продали з аукціону картини, щоб придбати корм для тварин

До Всесвітнього дня домашніх тварин черкаські «айтівці»,  учні та студенти провели аукціон, під час якого зібрали 10 тисяч гривень та закупили корм для тварин, які перебувають у фронтових зонах. Лотами аукціону були картини черкаських школярів та студентів.

Про це журналісту «City News» повідомила  HR менеджер черкаського офісу відомої ІТ-компанії Andersen Анжела Карпенко.

З її слів, саме для цієї акції Черкаська дитяча школа мистецтв провела  конкурс, у ході якого вихованці школи створили малюнки тварин – «Собачки і котики – теж патріотики».  Частину картин для благодійної акції намалювали учні Черкаської ЗОШ №2 та студенти Черкаського державного бізнес-коледжу.

На кошти від благодійного цих картин співробітники черкаського офісу   компанії Andersen придбали корм, частину якого передано військовим, а решту  – волонтерам, які прихистили кошенят, евакуйованих з фронту.  

– Ми приурочили цю акцію до Всесвітнього дня домашніх тварин, оскільки сьогодні наші воїни рятують чотирилапих, які через війну стали бездомними. Тож ми хочемо підтримати у вищій людяності і гуманізмі тих, хто рятує не лише нашу країну, наших людей, але й такі малесенькі життя, – сказала Анжела Карпенко.

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *