У Черкасах попрощалися із загиблими воїнами-захисниками

Сьогодні ми віддали останню шану двом військовим, які загинули, захищаючи нашу країну, наше майбутнє, нашу свободу та незалежність. Вони були справжніми Героями. 


Старшому сержанту Сергію Казміренку було 43 роки, коли його серце зупинилося. 
Сергій Миколайович народився у Черкасах, закінчив ЗОШ №20, здобув професію електрозварювальника у професійно-технічному училищі №20. Потім проходив службу в ЗСУ. Після, працював електрозварювальником на підприємствах “Азот”, ТОВ “Богдан-Спецавтотехніка”, ТОВ “Техно-Інвест”, “Черкасигаз”, “Темп” та інших. З початком повномасштабного вторгнення добровольцем пішов захищати Україну. Загинув військовий внаслідок бойового зіткнення з противником під час виконання бойового завдання на Луганщині.  


Солдату Євгенію Макарову назавжди залишиться 27…
Військовий навчався у ЗОШ №24, здобув освіту у “Черкаському професійному ліцеї за спеціальністю “Електрозварювальник ручного зварювання”, “Водій автотранспортних засобів”. Заочно закінчив Дніпродзержинський університет за спеціальністю “Технік-механік газонафтопромислового обладнання”. Працював слюсарем-ремонтником на ПрАТ “Азот” та ТОВ Завод “Техно” – старшим машиністом пресу. 


Євгеній Ігорьович загинув у Запорізькій області, до останнього залишився відданим військовій присязі. Він був молодим, сміливим і відважним чоловіком, який щиро любив свою країну. 
Нехай вічна пам’ять про Героїв-захисників буде світити як яскрава зоря на небесах, нагадуючи нам про їхній важливий внесок в історію нашої країни. 


Щирі співчуття родинам та світла пам’ять полеглим воїнам.

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *