Сьогодні у Черкасах покажуть благодійну виставу за участю акторів з інвалідністю

Сьогодні, 12 грудня, о 18.00 на сцені обласного музично-драматичного театру ім.Шевченка відбудеться показ вистави «Після Перемоги» за участю акторів з інвалідністю.

Про це, на своїй офіційній сторінці у «Фейсбук» повідомив Комунальний заклад «Черкаський академічний український обласний музично-драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка. Цитуємо:

«Постановка є унікальною і ви в цьому, безперечно, переконаєтесь. Жителі затишного містечка займаються спортом та гуляють парком, читають пресу і жваво діляться згадками про курйозні випадки, які з ними трапилися. Але кожен з них прагне більшого! Тож ця історія про людей, які готові змінюватися й змінювати. Нагадаємо, що вистава створена в межах Проєкт «Митцем може стати кожен, хто хоче і має, що сказати суспільству». І це перша масштабна ініціатива в Україні, яка розрахована на людей з інвалідністю. Показ буде благодійним, тож глядачі зможуть зробити свій внесок у Перемогу. На зібрані кошти для підрозділу, в якому служить наш художник з освітлення Олександр Обухов, придбають найнеобхідніше. Над проєктом працювали: вихованці Центру «Жага життя» та ГО «Спілка батьків молоді з інвалідністю «Перспектива», головний режисер Станіслав Садаклієв, артист балету Руслан Лисінський, диригентка Олена Бєлкіна та солістка Черкаської філармонії Олена Лютаревич-Марченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *