У Черкасах пройшов Всеукраїнський турнір із дзюдо

Черкаси приймають Всеукраїнський турнір із дзюдо на підтримку Збройних Сил України. До участі запрошували юних дзюдоїстів із усіх регіонів України. Усього – понад 300 спортсменів з 8 областей та столиці.

Зі слів головного судді турніру Віктора Короля, переможців визначатимуть серед 24-х команд у 2-х вікових категоріях 9-10 та 11-12 років. “Всього буде близько 40 переможців, проте всі учасники отримають подарунки. Але головне, що ми за рахунок командних внесків зможемо допомогти нашим захисникам. Це не вперше, коли ми долучаємось до благодійності!” – Розповів Віктор Король.

Участь в офіційному відкритті взяв секретар Черкаської міської ради, голова Федерації дзюдо та боротьби самбо Черкаської області Юрій Тренкін, почесні гості та судді.

“Дзюдо – це не лише спорт, а й шлях до виховання здорових, сильних і цілеспрямованих особистостей. Дякую ЗСУ за можливість жити і проводити спортивні змагання такого рівня.” – сказав Юрій Тренкін.

Кращих спортсменів-дзюдоїстів міста нагородили Подяками міського голови Анатолія Бондаренка. Крім того, Юрій Тренкін від Федерації дзюдо України вручив нове кімоно спортсменам Черкаського району, м. Канів, м. Жашків та м. Шпола.

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *