«Ти – Переможець!». У Черкасах дітей, постраждалих у війні розважали казками і майстер-класами

Діти слухали казки, малювали та майстрували із ниток ангелів-охоронців, – до участі у проєкті соціально-психологічної підтримки дітей, що постраждали від війни, «Ти – Переможець!» долучився Черкаський обласний краєзнавчий музей.

Про це на офіційній сторінці у «Фейсбук» поінформував Черкаський обласний краєзнавчий музей, опублікувавши фотозвіт з заходу:

«З черговою частиною музейної експозиції ознайомились! Багато цікавого про рідний Черкаський край дізналися! Малеча (5-7 років) казку про мудру рибу послухали у виконанні казкарки-оповідачки Бабусі Танусі (Тетяна Очеретяна) та намалювали її у техніці «пуантилізм» (малювання крапочками) під керівництвом неймовірної художниці Ірини Жучок! Старша група займалась казкотерапією з нашою чарівною дитячою письменницею Anna Grigorovich та змайстрували з ниточок Ангелів-охоронців. Дітки сміялись, творили власноруч на згадку вироби, мріяли та фантазували у світі казок. Хто ж був уперше, то отримав в подарунок книгу Анни Григорович «Зелений трамвай» з розмальовкою та чарівною мапою! Не обійшлося і без солодощів! Дякуємо нашим дітям за щирість емоцій та натхнення, яким вони так щедро діляться з дорослими! Віримо у Перемогу! Дякуємо ЗСУ за можливість нам тут реалізувати свою добру справу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *