Мобілізація сил на оборону. Регіональній владі вказали чого від неї жде центральна

Представники Черкащини долучились до онлайн засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, яке відбулось у Львові під головуванням Зеленського. Займатись мобілізацією пропонують місцевій владі.

Пʼяте засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України відбулося у Львові. Участь у ньому в  онлайн режимі взяли і представники влади регіонів краю, у тому числі і владці обласного центру.  

Учасників Конгресу привітали Президент України Володимир Зеленський, Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, Прем’єр-Міністр України Денис Шмигаль, керівник Офісу Президента України, голова Президії Конгресу місцевих та регіональних влад Андрій Єрмак.

Під час засідання з вуст вищих посадовців держави пролунали головні послання до місцевих та регіональних органів влади.

Серед них необхідність мобілізувати сили на оборону, нарощувати інфраструктуру безпеки та забезпечувати стабільне функціонування ключових галузей, розвивати наші реабілітаційні спроможності.

Обговорювали ситуацію щодо євроінтеграції України, її шляхи та завдання, співпраці з міжнародними партнерами та підтримку підприємництва.

Також представників місцевих органів влади ознайомили з процедурою призову нових військовослужбовців за допомогою місцевого самоврядування, реабілітації військових, забезпечення українського теле-, радіо-, мобільного сигналу та інтернету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *