Набори від Конгресу українців Канади вручають переселенцям у Черкасах (фото)

Набори продуктів від Конгресу українців Канади почали роздавати переселенським родинам у Черкасах у офісі Дитячого благодійного центру допомоги БО «БФ «Хрещатик-Сіті».

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Цю допомогу клієнтам  благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик-Сіті» – родинам переселенців вдалось організувати завдяки співпраці Фонду із нашим традиційним партнером –  волонтерським штабом «ЛАД», – пояснила Інна Бандура.

Про те, як подарунки з Канади потрапили  до Черкас редакції розповів керівник волонтерського штабу «ЛАД» Віталій Іляшенко:

– Ці набори вже два роки комплектують у Західних регіонах України за підтримки місцевої меценатки та української діаспори Канади. Ми вже два роки успішно співпрацюємо, і, завдяки «Новій пршті» отримуємо їх у Черкасах. Співпрацю з меценаткою мені пощастило налагодити ще з початку відкритого вторгнення російських загарбників, – розповів Віталій Іляшенко.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото Тетяни Моргуненко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *