Для дітей зниклих безвісти Героїв та їхніх мам у Черкасах організували Різдвяну розважальну програму

Для дітей зниклих безвісти Героїв та їхніх мам департамент соціальної політики Черкаської міської ради організував Різдвяну розважальну програму. Діти з радістю грали в ігри, розповідали колядки та танцювали. Аніматори влаштували мильне шоу та паперову дискотеку. Захід відвідав міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та заступниця міського голови Марина Гаркава. 

“Головне – це мир у країні та українська перемога. Нехай наші діти ростуть щасливими і більше ніколи в житті не бачили війни. Дякую кожному, хто допоміг організувати цей захід.” – сказав Анатолій Бондаренко. 

Від міського голови та Святого Миколая малеча отримала солодкі пакунки та різдвяних гномів.  “Для нас немає чужих дітей, всі малюки заслуговують на щасливе дитинство. Тому хочеться, щоб у кожну домівку прийшов мир, а всі захисники і захисниці повернулись додому! А всі наступні свята ми провели у вільній Україні під мирним небом!” – наголосила Марина Гаркава. 

Поки дітлахи грали в ігри, їхні мами могли поспілкуватися і обмінятися різдвяними побажаннями. Крім того, на заході були присутні фахівці департаменту соціальної політики, аби, за потреби, проконсультувати дорослих членів родин з питань,  які їх турбують.   
Силами ДНЗ “Черкаське вище професійне училище” був організований фуршет для родин зниклих безвісти.

Розважальна програма відбулася в межах низки різдвяно-новорічних заходів для дітей загиблих захисників України, які впродовж кількох тижнів проводить департамент соціальної політики для категорійних дітей.  

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *