Безкоштовно мультфільм у кінотеатрі «Україна» показали категорійним дітям з нагоди Різдвяно-новорічних свят

Новорічний подарунок – безкоштовний перегляд нового анімаційного фільму та солодощі для дітей, які знаходяться під опікою Черкаського міського центру соціальних служб,  

у співпраці з міським муніципальним кінотеатром «Україна» зробив Черкаський міський центр соціальних служб Департаменту соціальної політики Черкаської міської ради.

На безкоштовний сеанс прийшло більше 150 дітей. Це діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, ті, які виховуються в прийомних сім’ях, у дитячих будинках сімейного типу та сім’ях опікунів-піклувальників.

За словами директорки Центру Людмили Савранської це близько половини від усієї кількості дітей вказаних категорій.

Перед показом стрічки дітей та їх опікунів привітала заступниця міського голови Черкас, куратор соціальної галузі Марина Гаркава:

– Від імені міського голови Черкас Анатолія Бондаренка та влади міста вітаємо ваші родини з новорічними святами й канікулами. Фільм, який ви переглянете, має символічне значення, вселяє надію та оптимізм. Зичу, аби всі ми благополучно перелетіли через війну, біди і проблеми. Бажаю, щоб ваше майбутнє було під мирним небом України».

Дорогі діти, не зважаючи на важкі часи війни, яку нині переживає Україна, ми вирішили подарувати вам трішки радості. Сьогодні ви подивитесь мультфільм «Переліт». Назва знакова. Сподіваюсь, що ми разом з усією Україною якнайшвидше перелетимо через війну і випробування і будемо незабаром жити у мирі.

– Дякуємо міській владі за підтримку нашої роботи, а адміністрації кінотеатру «Україна» за можливість безкоштовно переглянути фільм дітям. Вони, до речі, не вперше йдуть нам назустріч під час проведення заходів», – приєдналась до побажань директорка Центру соціальних служб Людмила Савранська.

Після перегляду дітей порадували наборами солодких новорічних подарунків.

– Кінотеатр «Україна» охоче бере участь у соціальних проектах інших установ та організацій і втілює свої. Сьогоднішній перегляд кіно для дітей – це лише один такий захід із багатьох. Щиро переконана, що в українському суспільстві необхідно культивувати культуру колективного перегляду фільмів, адже це сприяє розширенню кола спілкування та адаптації дітей у суспільстві, – зазначила директорка кінотеатру Валентина Слуцька.

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *