Веселих міньйонів і солодощі волонтери на Різдво роздали дітям військових з Черкащини

Різдво теплішим роблять для дітей веселі і симпатичні посіпачки з відомого мультика та солодощі, які активістам ГО «Солідарна молодь Черкащини» передала очільниця БО «БФ Хрещатик-Сіті» Інна Бандура. Із них молоді активісти зформували подарункові набори для дітей військових та із переселенських родин, які проживають у Черкасах та наквколишніх селах. 

Щиру подяку команді БО «БФ Хрещатик-Сіті» та її очільниці Інні Бандурі у мережі «Фейсбук» висловив лідер «Солідарної молоді Черкащини» Олександр Кульбіда.

«Солідарна Молодь Черкащини дякує БО «БФ Хрещатик-Сіті» Інні Бандурі за м’які іграшки та солодощі, з яких ми сформуємо СвятоBox для дітей військових», – написав він.

Детально про цю благодійну програму пан Олександр розповів журналісту «City News»

керівник відокремленого підрозділу ГО «Солідарна молодь Черкащини» Олександр Кульбіда

– Ідея створювати Свято Box на Новий рік для дітей виникла п’ять років тому у центральному офісі «Молодіжки» і ось вде п’ятий рік поспіль ми даруємо діткам на Новий рік Свято Box. Це ціла програма. Традиція  нашої команди. Тож кожний рік ми даруємо подарунки, але щоразу різним їх категоріям. один рік ми готували ці набори для діток із інклюзією, пзторік ми дарували їх діткам, позбавленим батьківської опіки, торік – діткам із сімей внутрішньо переселених осіб (далі ВПО, – ред.).

– Цьогоріч кому всміхнеться щастя?

– Цей рік подарункові набори Свято Box ми даруватимемо діткам  військових, членам сімей ВПО із діти, які через війну втратили житло. Цьогоріч ми формуємо 30 подарунків . торік було 70.

– Вже зібрали всю кількість подарунків?

– Ні. Формувати набори будемо сьогодні, у п’ятницю, а роздавати у вихідні і на початку нового тижня. Тобто в перед Різдвом, на Свят вечір, та, власне на Різдво. Прицьому половину подарунків ми розвеземо по навколишніх селах, де проживають дітки військових, а решту роздаватимемо у Черкасах у сквері юність біля ялинки.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *