Якщо у Черкасах під час повітряної тривоги закриті модульні укриття – телефонуйте на службу 15 05.

Під час оголошеної повітряної тривоги, жителям Черкас, яких виття тривожних сирен спіткало просто неба, заховатись у мобільних укриттях, що вже встановленні на вулицях, парках чи скверах, скоріше за все не вдасться.

Черкащани побачили, що при оголошення повітряної тривоги мобільні укриття залишаються закритими. На ім’я міської влади як з дірявого мішка посипались скарги від громадян.

Тим часом, як повідомляють на офіційній сторінці Черкаської міської ради у «Фейсбук», посилаючись на управління цивільного захисту Черкаської міської ради, усі модульні укриття в Черкасах нині перебувають на балансі обласної військової адміністрації. Після завершення всіх обов’язкових процедур, модульні укриття будуть доступні для населення під час сигналу «повітряна тривога», про що буде повідомлено окремо.

За інформацією, викладеною на офіційній сторінці Черкаської міської ради у «Фейсбук», усього у Черкасах під час повітряних тривог доступні 268 укриттів. Їхнє розташування можна знайти на інтерактивній мапі:

http://dozor.cc.ua/shell.html.

Якщо під час тривоги ви натрапили на зачинені укриття, повідомляйте в “Оперативну службу” Черкаської міської ради:

15-05; 073 234-15-05; 068 237-15-05.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *