Лікувальним закладам Черкащини передають медичні засоби від зарубіжних волонтерських організацій

Велику партію медичних засобів для потреб лікувальних закладів Черкащини благодійному фонду БО «БФ Хрещатик-Сіті» передали зарубіжні і вітчизняні партнери. Серед них Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona Благодійний Фонд “Мальви Україна”.

Про це у мережі «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура:

«Підтримка медичних закладів, це один з пріоритетних напрямків роботи БО «БФ Хрещатик-Сіті». Завдяки нашим партнерам Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona Благодійний Фонд “Мальви Україна” Roman Hoydan Iryna Shyhymah Blandina мали змогу передати гуманітарну допомогу у вигляді медичних засобів (пробіотиків) Черкаській міській інфекційній лікарні, Черкаській обласній лікарні, Третій лікарні, Першій міській лікарні та готуємо відправку до Золотоніської багатопрофільної лікарні. Міцного здоров’я та витримки всім нам».

Лікувальні заклади обласного міста і краю щиро вдячні за надані медичні засоби.

– Щиро вдячні команді благодійному фонду БО «БФ «Хрещатик-Сіті», його очільниці Інні Бандурі та їх партнерам – Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona і Благодійному Фонду «Мальви Україна за допомомогу, яку вони періодично надають Першій міській лікарні для лікування пацієнтів. Нині ми отримали препарат пробіотик. Це препарат, який призначається пацієнтам із порушенням мікрофлори кишківника. Мікрофлора кишківника – основний фактор імунітету, процесу травлення та всмоктування поживних речовин. Без цього організм не живе. Цей препарат призначається хворим для відновлення мікрофлори кишківника та пацієнтам, після лікування антибіотиками, а це у нас кожний п’ятий пацієнт, – подякував медичний директор КНЗ «Перша черкаська міська лікарня» Дмитро Задериголова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *