Волонтерам, ВПО, багатодітним, пенсіонерам та родинам військовослужбовців що мешкають в Черкасах, видаватимуть медзасоби

Засоби зміцнення імунітету волонтерам, ВПО, багатодітним, пенсіонерам та родинам військовослужбовців, що мешкають в Черкасах, видаватиме команда благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик-Сіті». Кожна волонтерська організація зможе отримати по 90 упаковок, але, за умови, що передавши препарат за призначенням, вона обов’язково надасть фотозвіт.

Про це у мережі «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура:

– До уваги волонтерських організацій, ВПО, багатодітних матерів, пенсіонерів та родин військовослужбовців з м.Черкаси. 16.01.24 з 12.00 до 15.00 буде проходити видача гуманітарної допомоги – засобу для зміцнення імунітету Davitamon PRO IMMUN за адресою Дашкевича,19 (другий поверх, приміщення «Панорами»). Для волонтерських організацій- уповноважена особа обовʼязково має надати запит, підписати акт та поставити відмітку печатки. Кількість упаковок на одну благодійну організацію – 90 штук (один ящик), призначена- для ЗСУ та мешканців прифронтових територій, фотозвіт – обов’язковий! Для ВПО, багатодітних родин, пенсіонерів та родин військовослужбовців – одна упаковка в одні руки. При собі мати копію підтверджуючих документів (довідки ВПО, пенсійного посвідчення і т.д). Щиро дякую Благодійний Фонд “Мальви Україна” Roman Hoydan Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona Fondazione Banco Farmaceutico ETS за надану гуманітарну допомогу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *