Засіб для імунітету у Черкасах волонтери безкоштовно роздавали пенсіонерам, родинам переселенців та військових (фоторепортаж, відео)

Засіб для зміцнення імунітету переселенцям, пенсіонерам та родинам військових у Черкасах безкоштовно роздавали волонтери благодійного фонду БО «БФ«Хрещатик-Сіті». Отримати препарат прийшло понад сто громадян та представники кількох волонтерських організацій.

Про це з місця події повідомив журналіст «City News».

Волонтери команди БО «БФ «Хрещатик Сіті», які видавали засіб, працювали буквально до останнього відвідувача. І кожний, хто звернувся, отримував упаковку препарату, яка розрахована на місячний курс прийому.

Волонтерські організації, чиї представники звернулись до Фонду, отримували по ящику засобу, що у кожному випадку документувалось відповідним чином.

Кожна партнерська структура, при цьому, зобов’язалась надати детальний фотозвіт на знак підтвердження того, що засіб передали саме тим, кому він і був адресований. Тобто родинам військових, переселенців, багатодітним, пенсіонерам, жителям прифронтових зон.

– Це дуже важлива допомога. Ми контактуємо з чималою кількістю пенсіонерів, внутрішньопереміщених осіб, багатодітних сімей та родин військових, тож найближчим часом передамо їм цей засіб, – подякувала за співпрацю лідер волонтерської організації  БО «БФ «Волонтери Дніпровського» Любов Здоровенко.

– Наша команда регулярно возить допомогу жителям прифронтових міст і сіл, а також військовим. Тож цей засіб ми доправимо під час найближчої поїздки, – додав представник БФ «Вільні» Руфат Абілов.

Про важливість допомоги говорили і переселенці та пенсіонери, які приходили отримувати засіб.

– Отримати цей засіб – дуже важливо для нас. Адже самі розумієте, вік такий, що потрібно підтримувати здоров’я. Розміром пенсії нас не балують, тож, щоб придбати будь-який засіб, необхідно відмовитись від чогось іншого. Дуже вдячний благодійникам за те, що знайшли можливість про нас потурбуватись, – розповів Ігор Ковбасюк, який, рятуючись від русні у травні минулого року разом із дружиною переїхав до Черкас з-під Маріуполя.

– Враховуючи те, що вартість оренди житла нині неймовірно дорога, то отримати безкоштовно той чи інший продукт для нас – це реальна підтримка. Ми дуже вдячні за це, – поділилась думкою Тетяна Коломойцева (Дружківка, Донецької області).

– Ми так чи інакше купуємо вітаміни, адже вони потрібні. Але ж на все потрібні кошти і завдяки такій допомозі нам вдається хоч трішки зекономити. Щиро дякуємо за турботу, – сказав Анатолій Федорченко (м. Соледар, Донецька обл).

– Діяльність команди БО «БФ «Хрещатик Сіті» заслуговує на найвищу похвалу, адже зараз, як ніколи необхідно підтримувати тих, хто у скруті. Ми дуже вдячні за співпрацю, – подякував представник Міжнародного благодійного фонду «Єднання сердець» Валентин Мартинюк і подарував волонтерам Фонду симпатичні календарики, які вони разом із препаратом роздали новоприбулим.

– Команда фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті» активно співпрацює із різними партнерськими структурами, у тому числі і зарубіжними благодійними організаціями. Нині ми видаємо засіб для зміцнення імунітету Davitamon PRO IMMUN, який нам надали іноземні партнери.  Працюємо відкрито, прозоро, дотримуємось чинного законодавства, про що просимо і наших колег. Щоб отримати його у нас, уповноважена особа обовʼязково має надати запит, підписати акт та поставити печатку. А після того, як наші колеги роздадуть цей засіб військовим та жителям прифронтових зон, ми попросили їх надати фотозвіт, щоб наші міжнародні партнери мали підтвердження того, що передане ними прийшло за призначенням. Щиро дякую Благодійний Фонд “Мальви Україна” Roman Hoydan Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona Fondazione Banco Farmaceutico ETS за надану гуманітарну допомогу!, – підкреслила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото автора

Руфат Абілов “БФ “Вільні” і очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.
БО «БФ «Волонтери Дніпровського» Любов Здоровенко і очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.
Отримати цей засіб – дуже важливо для нас. Адже самі розумієте, вік такий, що потрібно підтримувати здоров’я. Розміром пенсії нас не балують, тож, щоб придбати будь-який засіб, необхідно відмовитись від чогось іншого. Дуже вдячний благодійникам за те, що знайшли можливість про нас потурбуватись, – розповів Ігор Ковбасюк, який, рятуючись від русні у травні минулого року разом із дружиною переїхав до Черкас з-під Маріуполя.
З ліва направо:пПредставник Міжнародного благодійного фонду «Єднання сердець» Валентин Мартинюк, який подарував волонтерам Фонду та відвідувачам симпатичні календарики, волонтерка БО «БФ «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко і відвідувачка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *