Пакунок з теплими речами, грілками і смаколиками волонтери з Черкас відправили військовим (фото)

Посилку з дуже потрібними для українських вояків речами вчора передала команда благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик-Сіті». Пакунок для військових, у якому теплий одяг, солодощі, пальники тощо, спільно формували волонтери Фонду і мешканці ЖК Другий Парковий.

Про це журналісту «City News» повідомила волонтерка БО «БФ «Хрещатик-Сіті» Наталія Вдовченко:

Передали теплі речі, вʼязані шкарпети, термогрілки, смаколики і чай, а також вкрай необхідні солдатам пальники. От таку посилочку спільно з мешканцями ЖК Другий Парковий нам сьогодні вдалося відправити для наших воїнів!

Довідка «City News» 

БО «БФ «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *