Гімн Луганських прикордонників у Каневі презентував черкаський гурт «Крутий заміс»

На першому цьогоріч концерті у Каневі черкаський фолк-гурт «Крутий заміс» презентував нову патріотичну пісню, написану на прохання луганських прикордонників. Виконав пісню на сцені канівського будинку культури автор тексту, голова ГО «Патріоти рідного краю», екс-прикордонник та «батько» гурту «Крутий заміс» Юрій Романча.

Створити пісню-гімн, яка б піднімала бойовий дух і надихала на боротьбу з загарбниками. З таким проханням до «батька» дуже популярного черкаського фолк-гурту «Крутий заміс» Юрія Романчі звернулись луганські прикордонники.

Про це розповів Юрій Романча, який сам свого часу служив у лавах прикордонників:

«Напишіть таку пісню, щоб під неї хотілося вбивати ворога, а не вмирати», – саме так і звучав запит, на виконання якого і народилась пісня «Прикордонний загін наш». І, як сказали прикордонники, пісня попала в саме “яблучко”. Це найвища оцінка, яка могла б бути для нас», – поділився її автор і виконавець.

Прем’єра пісні відбулась на першому у цьому році благодійному концерті гурту, що відбувся у Канівському будинку культури. У ході концерту вдалось зібрати 20 тисяч гривень для українських воїнів.

Упродовж минулого року провів понад 80 благодійних концертів, на яких зібрали н аЗСУ більше 2 мільйонів гривень.

Настуний благодійний концентр має відбутись 15 лютого у Корсунь-Шевченківському.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото з фейсбук сторінки співорганізатора концертного туру «МХП-Урожай»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *