Круасани і медичні засоби для армії і ВПО від партнерів з Заходу приїхали у Черкаси (фото)

Солодощі , консервована томатна паста, та медичні засоби для потреб лікувальних закладів, військових та сімей внутрішньопереселених осіб від партнерських організацій отримала команда благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті». Прикметно, що велику партію допомоги волонтери отримали у День Соборності України.

Про це у мережі «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура:

«Дуже символічно, що саме сьогодні в День Соборності України, ми в Черкасах отримали гуманітарну допомогу зі Львова (зібрану та передану українцями в Італії) і більша її частина буде передана на Схід. Це допомога для наших захисників, медичних закладів, родин ВПО та людей, які найбільше страждають від жахливих наслідків війни. Як на мене це і є проявом єднання українців, як і 105 років тому назад. Адже сьогодні єдність потрібна нам як ніколи, щоб перемогти та зберегти цілісність нашої України. Дякуємо Благодійний Фонд “Мальви Україна” Roman Hoydan Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona за надану гуманітарну допомогу ( медичні засоби та продовольство) Також велика дяка Nova Poshta Humanitarianа вагому підтримку «ланцюжка добра»…багато волонтерів пам’ятає, як на початку повномасштабного вторгнення, саме питання логістики були дуже складними, доводилось шукати різні шляхи та значні кошти на доставку гуманітарної допомоги».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *