Волонтерка з Черкас подякувала колегам із Німеччини за регулярну допомогу Україні

«City News» інформувала читачів про велику гуманітарну місію, яку спільно втілили волонтери з німецького міста Ліндау, що у Баварії. Згуртовані у дві партнерські благодійні організації «Ukraine hilfe» та «Lindau HILFT» вони власноруч зібрали гуманітарну допомогу, яку самі ж і привезли з Німеччини в Україну.

Гуманітарний автопоїзд із 13 «бусів» і позашляховиків із причепами прибув в Україну на минулому тижні. Вже в Україні автоколона розділилась. Одна поїхала до Дніпра, а інша – у Черкаси, а потім до столиці України, щоб передати їжу, одяг, іграшки та подарунки вихованцям дитячого будинку.

Незадовго до виїзду у бік Києва німецькі волонтери, спільно з їх черкаськими колегами з благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик-Сіті» поспілкувались із українськими захисниками.

Допис про це із подякою німецьким колегам за небайдужість на власній сторінці у соцмережі «Фейсбук» опублікувала очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура:

«Ви захищаєте не тільки свою країну, ви захищаєте всю Європу. Ми це розуміємо, ми захоплюємось вами і будемо всіма силами підтримувати вас». З такими словами звернувся до наших захисників Ralf Eisenhut Це вже одинадцята гуманітарна місія Ральфа в Україні. Вони разом з однодумцями з Lindau HILFT збирають в Німеччині допомогу і долаючи тисячі кілометрів доправляють її в різні українські міста. Цього разу автоколона із 13-ти мікроавтобусів з причепами доправила продукти харчування, медичні засоби, парафін, дитячі подарунки до різних благодійних фондів включаючи і БО «БФ Хрещатик-Сіті». Ми щиро вдячні нашим німецьким партнерам за підтримку, за їх особистий внесок в нашу спільну Перемогу!»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *