Смаколики з Німеччини приїхали до Черкаського обласного шпиталю

Продукти швидкого приготування, овочі та вітаміни, які до Черкас нещодавно привезли партнери благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті» (керівник, депутат Черкаської міськради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура), волонтери з німецького міста Ліндау, передали Черкаському обласному клінічному госпіталю ветеранів війни Черкаської обласної ради.

Про це на власній сторінці у «Фейсбук» првідомив перший заступник голови Черкаської обласної ради, лідер обласного осередку партії «Європейська солідарність» Роман Сущенко:

“Продовжуємо допомагати Черкаському обласному клінічному госпіталю ветеранів війни Черкаська обласна рада. Днями, завдяки невтомній депутатці Черкаська міська рада та голові БО “БФ Хрещатик-Сіті” Інна Бандура та її міжнародним зв’язкам, до нас в Черкаси завітали з одинадцятою гуманітарною місією німецькі партнери з Lindau HILFT на чолі з харизматичним ресторатором та громадським активістом Ralf Eisenhut. Він разом з однодумцями зібрав у Німеччині допомогу і долаючи тисячі кілометрів доправив її в різні українські міста, у т.ч. і до нас. Автоколона із 13-ти мікроавтобусів з причепами привезла до України продукти харчування, медичні засоби, парафін, дитячі подарунки. Ральф під час церемонії наголосив: “Ви захищаєте не тільки свою країну, ви захищаєте всю Європу. Ми це розуміємо, ми захоплюємось вами і будемо всіма силами підтримувати вас”. Частину гуманітарної допомоги, а це вітаміни, продукти швидкого приготування, овочі спрямовано і у наш госпіталь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *