Зарядку із псом Патроном провели для осіб з інвалідністю у Черкасах

Спортивне свято «Зарядка із псом Патроном» за підтримки Відділення НОК України в Черкаській області провели у Центрі комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Жага життя». У ньому взяли участь вихованці дитячого відділення закладу, об’єднавшись під девізом «Хай ростуть здорові діти, ми за спорт у всьому світі».

Спершу улюбленець українських дітей пес Патрон провів веселу розминку з учасниками. Затим 2 команди вихованців дитячого відділення змагалися у спритності під час естафет.

«Спорт – це сила, наснага, енергія, гарний настрій і здоров’я. А ще – вміння бути в команді і перемагати командою. Всі показали відмінні результати. Тому в підсумку перемогла дружба», – сказала Марина Гаркава, заступниця міського голови Черкас, кураторка галузі, яка очолювала суддівську колегію під час змагань. Відтак учасників обох команд відзначили кубками і медалями дружби.

«Я дуже люблю спорт, змагання, люблю всіх вас», – сказав щасливий капітан команди «Патрон», вихованець Центру «Жага життя» Діма Заїка.

Від імені відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області для центру «Жага життя» вручили комплект спортивних м’ячів, а кожному вихованцеві, хто взяв участь у святі – подарунки на згадку.

«Головний принцип олімпійців – участь у змаганнях. Наше спортивне свято пройшло на високому рівні, де перемогли обидві команди. Адже і в спорті, і в житті важливо бути добрими, чесними, справедливими, поважати один одного», – відзначив Іван Урста, відповідальний секретар відділення НОК України в Черкаській області.

«Фізкультура і спорт є прекрасним оздоровчо-реабілітаційним засобом, тому колектив нашого закладу приділяє значну увагу цьому напряму в роботі. Дякуємо обласному відділенню Національного олімпійського комітету України за багаторічну співпрацю та підтримку. Крім того, ми співпрацюємо з муніципальним спортивним клубом «Дніпро», тому наших вихованців чекає ще багато цікавих заходів зі спортсменами», – розповіла директорка Центру «Жага життя» Наталія Воронкіна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *