Круасани родинам переселенців роздавали у Черкасах волонтери «Хрещатик -Сіті»

Крусани від італійських благодійників родинам внутрішньопереселених осіб роздавали волонтери благодійної організації  БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це на власній сторінці у «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура:

– Чи потрібна державна допомога ВПО? Наприкінці січня уряд анонсував зміни до виплат переселенцям. З 1 березня право на допомогу матимуть лише визначені категорії громадян. Нагадую, що ВПО це люди, які через активні бойові дії залишили все і переїхали жити в інші відносно спокійні міста України. Вони змушені винаймати квартири, одягати та годувати дітей. І навіть працюючи левова частка заробітку йде на покриття вищезгаданих витрат і це в кращому випадку. А що говорити про матусь, які в декреті і не мають змоги працювати, а за житло платити треба…? Саме такими матусями опікується заснований мною фонд. Повірте, я бачу реальну ситуацію і вона критична. Тому ми з командою продовжуємо нашу справу, бо діти – це наше майбутнє! Сподіваюсь і в провладних кабінетах все ж таки є розуміння, що виплати соціальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб мають бути продовжені до кінця воєнного стану і уряд відмовитися від запланованого різкого зменшення кола тих, хто їх отримуватиме. Ну а наш фонд в свою чергу щиро дякує Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona Благодійний Фонд “Мальви Україна” Roman Hoydan за систематичну підтримку і розуміння того, що в такий важкий час ми потребуємо благодійності. Бачили б ви ті щастиві дитячі очі, коли ми роздавали їм смачні італійські круасани Це неймовірний заряд позитиву – дарувати дітям посмішку! Кожен, хто розуміє це, не втомлюється і долучається до благодійних ініціатив – велика дяка вам.

Довідка «City News

БО «БФ «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *