Триста тисяч на «пташку». Збір на класний дрон для ЗСУ оголосила відома черкаська волонтерка

Їх бійці українського війська ніжно називають «пташками». Йдеться про БПЛА. І не дивно, адже один безпілотник, ширяючи небесними просторами, рятує багато солдатських життів і водночас здатний суттєво прорідити орди кровожерливої русні.

Задля збереження життів українських захисників і якнайшвидшого визволення окупованих російським загарбниками українських земель і поневолених українців, ЗСУ потребує новітнього обладнання і озброєнь. І «пташки» – надзвичайно бажані у військах помічники. У розпорядженні військових чимало БПЛА іноземних виробників, але й вітчизняні теж задніх не пасуть, розробляючи безпілотники для виконання різних завдань.

Про один з цікавих проектів дізнались волонтери  благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик-Сіті».

Допис про це на власній сторінці у соцмережі «Фейсбук» опублікувала очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура:

– Друзі! Мої хороші знайомі, яким я довіряю, розпочали роботу над крутим проєктом. Результат, гарантовано, сподобається українцям і дуже не сподобається окупантам. Подробиць поки розказати не можу, але натякну, що мова йде про великий дрон, який виконуватиме важливі завдання. Щоб задум став реальністю необхідно 300 000 грн. Зберемо? Дякую кожному, хто допомагає наближати нашу перемогу. Посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/6wqP4kVu9N

Номер картки банки

5375 4112 1460 4683

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *