Поліцейські знайшли та повернули додому неповнолітнього, який зник у Черкасах

Неповнолітнього вдалося розшукати завдяки пильності черкащан, які впізнали хлопця за орієнтуванням у поширеній в соцмережах інформації про розшук.

До Черкаського райуправління поліції звернулася жінка та повідомила про зникнення 17-річного сина, який 5 лютого пішов на навчання, та додому не повернувся. Мобільний телефон у хлопця був вимкнений й на зв’язок він ні з ким не виходив.

На факт зникнення негайно орієнтували особовий склад підрозділу поліції. Також у соціальних мережах комунікація поліції, з дозволу батьків, розповсюдила інформацію про розшук.

Працівники ювенальної превенції та кримінальної поліції розпочали невідкладні розшукові заходи. Так, під час пошуку дитини було встановлено коло його знайомих, перевірено всі ймовірні місця перебування підлітка. У результаті спільних та злагоджених дій, та за участі активної громадськості, вдалося розшукали безвісти зниклого неповнолітнього жителя Черкас. Мешканці села Кумейки впізнали хлопця на вулиці та повідомили про його місцеперебування до поліції.

Як з’ясувалось, 17-річний парубок поїхав гостювати до товариша, де весь час і проживав. На щастя, жертвою злочинних посягань він не став. Співробітники ювенальної превенції провели профілактичну бесіду із неповнолітнім щодо його поведінки та недопущення надалі подібних ситуацій. Батьки ж подякували співробітникам поліції за допомогу в пошуках сина.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *